Informatie

Informatie over de Wyck Lions

Wyck Lions is een honk- en softballvereniging die al langer dan 30 jaar bestaat. Het veld ligt gelegen op het sportpark Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede. Er zijn op dit moment 3 teams actief in competitie verband. Het gaat dan over 1 heren honkbal team, 1 heren softball team en 1 dames softball teams. We zijn ook bezig met een Beeball team. Ze spelen nog geen competitie maar trainen wel. Meer informatie over de teams van Wyck Lions kunt u hier vinden.

Alle informatie over hoe je een keer mee kunt trainen en lid kan worden, vind je onder het kopje lidmaatschap.

Kleding en materiaal

Het wedstrijdtenue van de Wyck Lions bestaat uit een zwarte broek met gele riem, een wit met zwart ondershirt, gele jersey met zwarte letters en natuurlijk de zwarte Wyck Lions-cap.
De clubkleding is te bestellen op de website van Covee Sports, maar ook bij SSK Europe kun je terecht voor de verschillende benodigdheden.

Meer weten over de materialen die je nodig hebt? Kijk dan even onder "Wat heb je nodig?"

Laatste Club nieuws

KINDEREN LATEN STELEN EN SLAAN IS BEST OKÉ

https://www.wijksnieuws.nl/sport/honkbal/813047/kinderen-laten-stelen-en-slaan-is-best-oke WIJK BIJ DUURSTEDE ,,Huh, hoe bedoel je?” hoor ik je denken, maar in de stoere sport honkbal wordt van je verwacht dat je slaat en steelt. Daarbij is het nog eens prettig ook als je daar goed in bent. Honk- en softbal vereniging Wyck Lions heeft opnieuw een team voor de allerjongste spelers. Het... Verder lezen