Wyck Lions Events

Wyck Lions Events post thumbnail image

Wyck Lions Events

HSV Wyck Lions is een actieve vereniging waar de leden nauw betrokken zijn bij wat er gebeurt. Niet alleen tijdens de trainingen en wedstrijden, maar ook daarbuiten. HSV Wyck Lions organiseert verschillende events voor haar leden, maar ook voor overige geïnteresseerden om zo kennis te maken met de Honk- & Softbal sport.

Clinics

HSV Wyck Lions organiseert verschillende soorten clinics op aanvraag. Zowel voor jeugd als voor volwassenen zijn er genoeg mogelijkheden om kennis te maken met de honk- & softbal sport. De clinics kunnen op verschillende plekken worden gegeven. Denk aan een sporthal, het Wyck Lions honk/softbalveld of een lokaal veld waar ruimte genoeg is voor het spel. Een clinic wordt vaak gegeven door 1 of 2 leden van Wyck Lions, afhankelijk van de groepsgrootte.

Zou je een clinic willen aanbieden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Family & Friends Toernooi

Het grote Family & Friends toernooi is toch wel het mooiste Wyck Lions Event van het jaar! Leden en niet-leden strijden, in zelf samengestelde teams, in een kleine competitie op 1 dag tegen elkaar in eigen samengestelde teams. Er word gespeeld in 2 categorieën: Recreatief & Fanatiek. De finale wordt gespeeld door de 2 winnende teams uit deze categorieën. Natuurlijk is er tijdens het toernooi genoeg tijd om bij te kletsen met oude bekenden en nieuwe leden te leren kennen. Na afloop is er een grote BBQ en wordt er nagenoten van de dag onder het genot van een drankje.

Club Activiteiten

Op verschillende momenten in het jaar worden er voor en door leden verschillende activiteiten georganiseerd. Dit kan zijn door en voor een team, voor de hele club of op inschrijving. Activiteiten variëren van een avondje eten met z'n allen tot grote club events die met meerdere leden georganiseerd worden. Ook het bezoeken van een grote honkbal wedstrijd van bijv. Team Kingdom Netherlands hoort daar bij!

Upcoming Events

Datum Event Plaats
24-09-2023 Family & Friends Toernooi Wijk bij Duurstede

 

Wyck Lions Agenda

Wanneer is er wat te doen

Het officiële wedstrijdprogramma is tevens te vinden op de site van de KNBSB.

Heb je vragen over een van de events? Neem dan contact met ons op.