Club- & Teamsponsoring

Club- & Teamsponsoring

De Wyck Lions kan, net als elke andere vereniging, niet zonder sponsoren. De Wyck Lions sponsoren is niet enkel een goede zaak voor de club, maar ook voor het eigen bedrijf. Sponsoring is voor ons beide een “win-win”-situatie: u kunt uw bedrijf en activiteiten onder de aandacht brengen en u helpt onze vereniging om haar kwaliteit op sportief en facilitair gebied verder te verbeteren. We hebben voor elk sponsorbudget een passende oplossing, van een eenmalige kleine bijdrage tot een langdurige verbintenis. Waar het ene bedrijf kiest voor een financiële ondersteuning, kiest een ander bedrijf voor sponsoring in natura. Denk aan sportmaterialen, overige materialen, kleding of arbeid. Het leuke van sponsoring is dat niet alleen de vereniging er beter van wordt, de kosten voor het bedrijf zijn ook nog eens aftrekbaar van de belasting!

Er zijn tal van mogelijkheden om onze vereniging op club- of teamniveau bij te staan. Dit is niet alleen zichtbaar op de begroting, maar dit is voornamelijk zichtbaar langs de velden middels prachtige sponsordoeken en kleding die diverse team via hun teamsponsors hebben gekregen. Zo bieden wij sponsordoeken langs de velden. Ook is het mogelijk om uw bedrijfslogo op de website te plaatsen. Afspraken over een aantrekkelijk sponsorpakket maken wij uiteraard in nauw overleg met u, waarbij wij uw belangen niet uit het oog verliezen!

Onze sponsorpakketten

PAKKET A

Het bedrag dat wij hanteren bij dit pakket is € 500,– per jaar. Daarvoor bieden wij u als sponsor:

 • Een sponsordoek van 70 cm x 300 cm op onze velden;
 • Vermelding op de homepage, op alle subpagina’s en onder alle nieuwsberichten op
  onze website;
 • Uitgebreide introductie in onze digitale nieuwsbrief;
 • Introductie post op onze Social Media (Facebook, Instagram);
 • Uitnodiging honkbal clinic en bij voldoende aanmeldingen een Sponsoren toernooi.

PAKKET B

Het bedrag dat wij hanteren bij dit pakket is € 900,– per jaar. Daarvoor bieden wij u als sponsor:

 • Twee sponsordoeken van 70 cm x 300 cm op onze velden;
 • Vermelding op de homepage, op alle subpagina’s en onder alle nieuwsberichten op onze website;
 • Uitgebreide introductie in onze digitale nieuwsbrief;
 • Introductie post op onze Social Media (Facebook, Instagram);
 • Uitnodiging honkbal clinic en bij voldoende aanmeldingen een Sponsoren toernooi.

Heeft u interesse in het sponsoren van onze mooie club, neem dan contact met ons op! Ook als u een potentiële sponsor kent of op andere wijze financieel bij wilt dragen aan de Wyck Lions. Onder het genot van een gesponsord kopje koffie bespreken wij dan de diverse mogelijkheden!