Maandag 7 mei. Dames 1 Wyck Lions – Phoenix/Knickerbockers

Het was onze 2e thuiswedstrijd; dit keer tegen Phoenix-Knickerbockers met wederom heerlijke temperaturen van 25-27 graden! Lekker warm voor beide partijen.

Ondanks de warmte begonnen we allebei met een goede 1e inning:
Phoenix begon prima met 3 punten, maar ook wij kregen de kans om lekker te slaan en wat honken te stelen, met als resultaat zelfs 4 punten voor ons.

We zaten de 2e inning er lekker in en haalden dit keer 3 punten binnen door een paar goede tikken en wat mazzel doordat Phoenix een paar veldfouten maakte. We hielden deze inning mooi strak waardoor Phoenix er niet in slaagde om punten te halen.

Helaas waren daarna de rollen omgedraaid en maakten wij in de 3e inning zelf een aantal veldfouten waardoor Phoenix binnen kon lopen met 3 punten en wij helaas geen punten scoorden.

Maar dat konden wij in de 4e inning gelukkig weer goed maken met mooie vangballen in het buitenveld en op het 3e honk. Terwijl onze pitcher goed stond te gooien wisten we 3 snelle nullen te maken waardoor Phoenix niets wist te scoren. Wij wisten daarentegen weer 3 punten te behalen.

Bij de 5e inning hadden wij de gelijkmakende slagbeurt waardoor wij het laatste punt binnen haalden met een mooie slag van onze korte stop!

De eindstand is 11-6 voor ons geworden, waardoor wij na 4 wedstrijden op de 2e plek staan in de competitie.