Nieuwe leden gezocht

Wij verwelkomen nog altijd leden voor alle teams om de sport te laten groeien. Het maakt niet uit of je wel of niet eerder gespeeld hebt, iedereen is welkom.

Wij zijn ontzettend blij om opnieuw een Beeball team op te starten, hiervoor zijn wij nog op zoek naar de aller kleinste leden van de Wyck Lions.

GEZOCHT: JONGENS ÉN MEIDEN VOOR HONK-/SOFTBAL TEAM

Gepost op door Arvid Schlingmann

Per maart gaan we onze Honk- en Softbalvereniging uitbreiden met een BeeBall team! De afgelopen jaren hebben we met 3 seniorenteams gespeeld en nu is het tijd om onze club uit te breiden en te starten met een gloednieuw jeugdteam. Per maart beginnen we met BeeBall!

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen in de basisschool-leeftijd. Door het spelen van BeeBall leren kinderen op speelse wijze de techniek van honkbal en softbal. Ze leren het slaan, gooien en vangen waarbij teamgeest en sportiviteit voorop staan.

Voor dit nieuwe team zijn we op zoek naar jongens én meiden uit de groepen 3, 4 en 5 (leeftijd ongeveer 6 t/m 9 jaar). Om een team te kunnen vormen hebben we ongeveer 7 kinderen nodig.
We gaan beginnen met trainen, op zaterdagochtend, van 10.00 tot 11.00 uur. Afhankelijk van de wensen van het team kunnen we straks misschien ook wel wedstrijden gaan spelen!
Heeft jouw zoon of dochter interesse in BeeBall of wil je meer weten? Mail dan z.s.m. naar info@wycklions.nl. Je kunt ook bellen of Whatsappen voor meer informatie naar 06 82 82 21 05.