Dames 1 Wyck Lions – Matchmakers. 11 juni

Iets later dan gepland zijn we begonnen. Desalniettemin gelijk aan de bak aan beide kanten, we starten natuurlijk in het veld. We houden het goed dicht en het is al snel wisselen, drie nullen bij de eerste drie spelers. Dat beloofd wat. We hebben er zin in “ Lets hit!… ”.

Helaas voor ons zijn we na 4 punten binnen gehaald te hebben toe aan de 2e inning. De Matchmakers kregen mooie ballen van Natas, ze mepten ze dan ook behoorlijk het veld in. Gelukkig waren we scherp, maar er zaten ook wel wat foutjes in ons aangooien en vangen. Hierdoor konden de dames 4 punten binnen slepen. Als echte leeuwinnen zijn we de dug-out in gegaan. GRGRGR… 4-4 staat het. “Lets score!”

We sloegen en liepen als de beste en zijn wel 30 á40 min aan slag. De een na de ander kwam binnen. Sommige van ons zijn wel drie keer aan de beurt geweest. Alles zat erin, een 1-2-3 honkslag maar ook een homerun van wederom onze Natas. We haalden maar liefs 18 punten binnen. Inmiddels waren de spieren koud en was het aan de matchmakers om te laten zien wat zij er tegenover gingen zetten. Toch kwam er maar één punt binnen.

We krijgen nu de opdracht om op ‘bijna’ alles te slaan, dit deden we dan ook. Drie uitjes achter elkaar is het resultaat. Oepsie… In overleg speelden we nog een inning, want de tijd was nog net niet om. En de sportieve Matchmakers wilde graag nog een keer slaan. Hiermee haalden zij nog twee punten, terwijl wij  met 22 punten bleven staan op het scoreblok. Uiteindelijk werd het dus 22-8 en konden we het veld gaan opruimen, en wat gaan drinken.

Er zaten wat foutjes in de wedstrijd maar we hadden ook goede acties. Birgit met een halve sliding en vangballen in het outfield. De mankepootjes kwamen op de honken, en kwamen uiteindelijk gewoon over de thuisplaat. Helaas moest er voor één speler die last heeft van een blessure, vervangende lopers zijn. Maar door deze vervangende lopers zijn er wel punten binnen gekomen. Bedankt hiervoor lopers!

Wij vonden het super leuk dat er zoveel publiek was. En ook bedanken wij de scheidsrechter.